Menu Arenberg ... vernieuwend met een vleugje klassiek !

Van 16 november tot en met 10 januari 2018

 

* Aperitiefhapjes

--

* Salade van Noordzeekrab en knolselder

opgelegde groenten – zure room - mierikswortel

--

* Gegrilde Bretoense sint-jakobsvrucht

risotto van Carnarolirijst en bospaddenstoelen - zeevenkel

--

Rode poon, vis van het jaar

gekonfijt witloof – pastinaak – compote van sjalot – jus met madera en soja

--

Tartaar van Wagyu beef ‘Hof van Ossel’ met krokante aardappelchips

(indien gewenst, kan er Belgische kaviaar ‘Gold Label’ aan het gerecht worden toegevoegd : € 20 suppl.)

--

* Hazenrug met kroketje van de gekonfijte bout

butternut – zandwortel – polenta – saus met sinaasappel en gember

--

* Dessert Arenberg

of

Kazen gerijpt door de Leuvense Meester Kaasrijper ‘Elsen’ (+ suppl. € 10)

 

4-gangenmenu : * 

(niet op vrijdag- en zaterdagavond)

Menu : € 85

Wijnen + water : € 25

All-in : € 125

5-gangenmenu : * 

+ rode poon - vis van ’t jaar

Menu : € 100

Wijnen + water : € 35

All-in : € 150

6-gangenmenu : 

 (enkel op vrijdag- en zaterdagavond)

Menu : € 120

Wijnen + water : € 40

All-in : € 175

 

 

All-inprijs: Menu, inclusief Glas Chardonnay Meerdael Rosé brut met hapjes, passende wijnen, water, mokka met zoetjes, btw en dienst. De menu’s worden aangeboden per tafel.

Op vrijdagavond en zaterdagavond serveren we enkel het menu in 5 of 6 gangen


“Lunchmenu" 3 gangen
 

Opgelet : enkel te verkrijgen op zaterdagmiddag.

Volgens marktaanbod, keuze uit :

3 voorgerechten

3 hoofdgerechten

3 nagerechten

 

Menu zonder dranken : € 56 p.p. incl. dienst en 12% btw

Forfait huisaperitief, passende wijnen, tafelwater, mokka thee : € 26 p.p. incl. dienst en 21% btw

All-inprijs : € 82 p.p. incl. dienst en btw