Menu Arenberg ... vernieuwend met een vleugje klassiek !

Van 11 januari tot en met 8 maart 2018

 

Menu Arenberg, vernieuwend met een vleugje klassiek!

 

* Aperitiefhapjes

--

* Tartaar van rode biet – geelvin tonijn

pompelmoes – zachte crème van rijst

--

* ‘Tarte Tatin’ van sint-jakobsnoot en gekarameliseerd grondwitloof

gerookte aardappel - truffeljus

--

Risotto van Carnarolirijst en saffraan – kreeft – kokkels – venkel

schuimige jus van schaaldieren

--

Tempura van nieroogkreeft

salade van tuinkruiden – coulis van waterkers

--

* Gebraiseerde kalfswang en krokant geroosterde kalfszwezerik

crème van aardpeer en pastinaak – zandwortel – jus met maderawijn

--

* Dessert Arenberg

OF

Kazen gerijpt door  de Leuvense Meester Kaasrijper ‘Elsen’ (+ suppl. € 10)

 

 

4-gangenmenu : * 

(niet op vrijdag- en zaterdagavond)

Menu : € 85

Wijnen + water : € 25

All-in : € 125

5-gangenmenu : * 

* + risotto van kreeft

Menu : € 100

Wijnen + water : € 35

All-in : € 150

6-gangenmenu : 

 (enkel op vrijdag- en zaterdagavond)

Menu : € 120

Wijnen + water : € 40

All-in : € 175

 

 

All-inprijs: Menu, inclusief Glas Chardonnay Meerdael Rosé brut met hapjes, passende wijnen, water, mokka met zoetjes, btw en dienst. De menu’s worden aangeboden per tafel.

Op vrijdagavond en zaterdagavond serveren we enkel het menu in 5 of 6 gangen


“Lunchmenu" 3 gangen
 

Opgelet : enkel te verkrijgen op zaterdagmiddag.

Volgens marktaanbod, keuze uit :

3 voorgerechten

3 hoofdgerechten

3 nagerechten

 

Menu zonder dranken : € 56 p.p. incl. dienst en 12% btw

Forfait huisaperitief, passende wijnen, tafelwater, mokka thee : € 26 p.p. incl. dienst en 21% btw

All-inprijs : € 82 p.p. incl. dienst en btw