Verkrijgbaar tot en met 27 maart 2019

Elke dienst, van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag.
Stel Uw ‘Menu à la carte’ (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen

tegen 59 euro, incl. 12% btw.

 

Voorgerechten

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade en ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Schotse ‘Red Label’ zalm, gemarineerd met ‘Black Mojito’ thee
cannelloni van de ‘ventresca’ – komkommer – daikon – oosterse vinaigrette

Geroosterd kabeljauwrugstuk
crème van aardpeer – gedroogde Wagyu – pijpajuin – siroop van rode wijn

Sint-jakobsvruchten à la plancha
onze risotto van Carnarolirijst en bospaddenstoelen - schuim van eekhoorntjesbrood

Handgepelde garnalen, 2 maal anders bereid
met espuma van aardappel en krokante Reypenaer – in kroket met gefruite peterselie en citroen

VEGIE ‘Tarte Tatin’ van grondwitloof en espuma van verse geitenkaas
salade van witloof – vinaigrette met Japanse soja


* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10 )

 

Hoofdgerechten

Rogvleugel uit de Noordzee
texturen van aardappel – gekonfijte prei – gebruinde boter - kappertjes

 Geroosterde Bretoense sint-jakobsvruchten
gelakt buikspek – structuren van butternut – schorseneren – jus ‘hazelnootboter’

 Kalfswang, zacht gebraiseerd met krokante zwezerik en kroketje van de gekonfijte schenkel
paddenstoelen – gekonfijte worteltjes – jus van truffel en madera – ‘Pomme Pont-Neuf’ aardappel

 Jong parelhoen op het karkas gebakken (per 2 couverts)
wintertruffel - grondwitloof – zalf van pompoen - crème van sechuanpeper

 Hoeveduif uit Anjou, op het karkas geroosterd (+ € 8)
roerbakken vergeten groenten – gesouffleerde aardappel – rode biet - truffeljus

 VEGIE Risotto van bospaddenstoelen
chips van quinoa, rode biet en pastinaak - schuim van eekhoorntjesbrood – siroop van rode wijn

 

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10)

 

Nagerechten of kaas

Te kiezen uit de dessertkaart.

 


Bent u in tijdsgebrek, vraag dan naar onze BUSINESS-LUNCH (enkel ‘s middags)
samengesteld met de producten die de dag zelf worden aangevoerd.

Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht : 50 euro