Van 16 september tot en met 10 januari 2018

Elke dienst, van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag.
Stel Uw ‘Menu à la carte’ (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen

tegen 59 euro, incl. 12% btw.

 

Voorgerechten

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd

krokante kruidensalade en ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Salade van Noordzeekrab en knolselder

opgelegde groenten – zure room - mierikswortel

Sint-jakobsvrucht uit Dieppe, licht gemarineerd en gebrand

Avruga kaviaar – daikon – radijs – bouillon van dashi en yuzu

Risotto van Carnarolirijst en bospaddenstoelen met ‘sot-l’y-laisse’ van hoevekip

krokante Grana Padano – schuim van eekhoorntjesbrood

Onze ‘bouillabaisse’ van zeebarbeel en schaal-en schelpdieren

gekonfijte venkel - espuma van rouille

 

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10 )

 

Hoofdgerechten

Onze ‘Salade Niçoise’ van kort gegrilde geelvin tonijn

gekonfijte tomaat – olijf crumble – espuma van dragon – ‘Pomme Pont-Neuf ‘ aardappelen

Rode poon, vis van ‘t jaar

pastinaak – gekonfijt witloof – compote van sjalot – jus met madera en soja

Hertenrug van de grill ‘Tagliata’ met rucola

Parmezaanse kaas – kort gebakken paddenstoelen – Aceto Balsamico

Hazenrug met kroketje van de gekonfijte bout

butternut – zandwortel – polenta – saus met sinaasappel en gember

Op het karkas gebakken fazantenhen (per 2 couverts geserveerd - + € 6 pp)

zalf van pastinaak en knolselder – romig sausje met ganzenlever en dragon

 

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10)

 

Nagerechten of kaas

Te kiezen uit de dessertkaart.

 


Bent u in tijdsgebrek, vraag dan naar onze BUSINESS-LUNCH (enkel ‘s middags)
samengesteld met de producten die de dag zelf worden aangevoerd.

Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht : 50 euro