Van 16 oktober tem 28 november 2018

Elke dienst, van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag.
Stel Uw ‘Menu à la carte’ (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen

tegen 59 euro, incl. 12% btw.

 

Voorgerechten

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade en ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

‘Tataki’ van Ardens hert, fris geserveerd
opgelegde groenten – jonge ui – sesam – oosterse vinaigrette

A la plancha geroosterde Bretoense sint-jakobsnoten
knolselder – girolles – quinoa cracker – crème van paddenstoelen – schaaldierenjus met balsamico en truffel

Onze risotto van bospaddenstoelen - gelakte ‘sot-l’y-laisse’ van de hoevekip
schuim van eekhoorntjesbrood - siroop van rode wijn -

Handgepelde garnalen, 2 maal anders bereid
met espuma van aardappel en krokante Reypenaer – in kroket met gefruite peterselie en citroen

‘Tarte Tatin’ van grondwitloof en espuma van verse geitenkaas (vegetarisch)
salade van witloof – vinaigrette met Japanse soja 


* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10 )

 

Hoofdgerechten

Rogvleugel uit de Noordzee
texturen van aardappel – gekonfijte prei – gebruinde boter - kappertjes

Kalfswang, zacht gebraiseerd met krokante zwezerik en kroket van de gekonfijte bout
paddenstoelen – gekonfijte worteltjes – jus van truffel en madera – ‘Pomme Pont-Neuf’ aardappel

Tournedos van gegrild Ardens hert
polenta – knolselder – bospaddenstoelen – crème van pastinaak

Fazanthen op het karkas gebakken (per 2 couverts)
krokante lardo di colonnata – grondwitloof – crème van sechuanpeper

Hazenrug van de grill, in filet (+ € 6)
veenbes – boerenkool – aardappelbeignet met amandel – gekonfijte zandwortel

Risotto van bospaddenstoelen – quinoa cracker met zalf van paddenstoelen (vegetarisch)
schuim van eekhoorntjesbrood – siroop van rode wijn

 

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10)

 

Nagerechten of kaas

Te kiezen uit de dessertkaart.

 


Bent u in tijdsgebrek, vraag dan naar onze BUSINESS-LUNCH (enkel ‘s middags)
samengesteld met de producten die de dag zelf worden aangevoerd.

Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht : 50 euro