Van 21 juni tot en met 8 augustus 2018

Elke dienst, van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag.
Stel Uw ‘Menu à la carte’ (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen

tegen 59 euro, incl. 12% btw.

 

Voorgerechten

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade en ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003).  Specialiteit van het huis!

 ‘Caesar salad’, nieuwe stijl
gekonfijte kwartel – kwartelei – ansjovis – crème van Oude Reypenaer - sucrine

‘Ceviche’ van Omegabaars in marinade van limoen, mirin en olijfolie
groene appel – selder – venkel – Avruga kaviaar

‘Salade Niçoise’ met kort gegrilde geelvin tonijn
groene boontjes – gekonfijte tomaat – gestold eigeel – crumble van olijven

Mousselines van aardappel en karnemelk met handgepelde garnalen
zuring – blanke boter met verjus – krokante aardappel

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10)

 

Hoofdgerechten

Rogvleugel uit de Noordzee, op lage temperatuur gegaard
geplette aardappel met zuring en prei – hazelnootboter met kappertjes

Zeebaars, op de huid geroosterd
gekonfijte tomaat – artisjok – venkel - jus ‘ratatouille’ – saffraanolie

Kalfswang, zacht gebraiseerd
paddenstoelen – gekonfijte worteltjes – jus van truffel en madera - polenta

‘Vol-au-vent’ van Mechelse Koekoek, nieuwe stijl
kroketje van de bout – kalfszwezerik – ‘Pomme Pont-Neuf’ aardappel – parijse champignons

 Lamsrug van de grill
groene asperge – crème van artisjok – Pomme Anna - lamsjus met rozemarijn – olie van look en basilicum

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10)

 

Nagerechten of kaas

Te kiezen uit de dessertkaart.

 


Bent u in tijdsgebrek, vraag dan naar onze BUSINESS-LUNCH (enkel ‘s middags)
samengesteld met de producten die de dag zelf worden aangevoerd.

Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht : 50 euro