Verkrijgbaar tot en met 22 mei 2019

Elke dienst, van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag.
Stel Uw ‘Menu à la carte’ (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen

tegen 59 euro, incl. 12% btw.

 

Voorgerechten

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade en ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Gemarineerde sint-jakobsvrucht en gerookte rivierpaling
Charlotte aardappel – zure room – Avruga

Asperges uit onze streek, naar uw keuze bereid :
* Op z’n Vlaams met gesmolten boter en geplette hoeve-ei OF
* Met ‘mi-cuit’ bereide zalm en kruidenvinaigrette

Handgepelde garnalen, 2 maal anders bereid
met ‘smeus’ van aardappel, karnemelk en hazelnootboter – in kroket met gefruite peterselie en citroen

‘Pomme Moscovite’ met Belgische ‘Gold’ kaviaar (+ € 40)
geplette aardappel met zure room – blanke boter met verjus

‘Tarte Tatin’ van gekonfijte tomaat en aubergines – espuma van verse geitenkaas
‘polenta bravas’ VEGIE


* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10 )

 

Hoofdgerechten

Rogvleugel uit de Noordzee
roerbakken gekonfijte primeurgroenten - bieslookboter

Op het vel geroosterde zeebaars
salsa van tomaat, courgette, venkel en selder

Jong parelhoen op het karkas gebakken (per 2 couverts)
truffel - grondwitloof – zalf van pompoen - crème van szechuanpeper

Lamsrug, rosé gegrild
aubergine – rode ui – olijven – polenta – lamsjus met tijm - daslook

Hoeveduif uit Anjou, op het karkas geroosterd (+ € 8)
crème van doperwtjes – zandworteltjes – ‘pomme Anna’

Asperges uit onze streek, geserveerd op z’n Vlaams, met gesmolten boter en geplette hoeve-e
VEGIE

 
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10)

 

Nagerechten of kaas

Te kiezen uit de dessertkaart.

 


Bent u in tijdsgebrek, vraag dan naar onze BUSINESS-LUNCH (enkel ‘s middags)
samengesteld met de producten die de dag zelf worden aangevoerd.

Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht : 50 euro