Van 9 augustus tot en met 10 oktober 2018

Elke dienst, van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag.
Stel Uw ‘Menu à la carte’ (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen

tegen 59 euro, incl. 12% btw.

 

Voorgerechten

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade en ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003).  Specialiteit van het huis!

 ‘Salade Niçoise’, nieuwe stijl,  met kort gegrilde geelvin tonijn
ansjovis – ijsbergsla – gestold eigeel – gekonfijte tomaat – olijf crumble

Toast van huisgemaakt Waldkornbrood met gerookte Schotse bio-zalm
zure room – mierikswortel – radijs - zeekraal

‘Ceviche’ van zeebaars, gemarineerd met limoen, Mirin en olijfolie
groene appel – groene selder – venkel – Avruga kaviaar

Handgepelde garnalen, 2 maal anders bereid
met espuma van aardappel en zure room – in kroket met gefruite peterselie en citroen

 

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10 )

 

Hoofdgerechten

Risotto ‘Paella’ met gefruite pladijs, kokkels, Nobashi garnaal en ‘sot-l’y-laisse’ van hoevekip
chorizo – venkel – luchtig schuim van schaaldieren

Zeebaars, op lage temperatuur gegaard
compote van tomaat – courgette – aubergine – basilicum olie

Kalfswang, zacht gebraiseerd met krokante zwezerik en kroket van de gekonfijte bout
paddenstoelen – gekonfijte worteltjes – jus van truffel en madera – ‘Pomme Pont-Neuf’ aardappel

Jonge hoeveduif, geroosterde op het karkas (+ € 8)
Polenta – maïs – humus van dop- en kikkererwten met munt – madera jus

Lamsrug van de grill
groene asperge – crème van artisjok – lamsjus met rozemarijn – olie van basilicum

 

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10)

 

Nagerechten of kaas

Te kiezen uit de dessertkaart.

 


Bent u in tijdsgebrek, vraag dan naar onze BUSINESS-LUNCH (enkel ‘s middags)
samengesteld met de producten die de dag zelf worden aangevoerd.

Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht : 50 euro