Verkrijgbaar tot en met 28 september 2019

Elke dienst, van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag.
Stel Uw ‘Menu à la carte’ (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen

tegen 59 euro, incl. 12% btw.

 

Voorgerechten

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade en ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Tartaar van Haspengouws rund
krokant van aardappel – granité van doperwten – crème van geitenkaas en zwarte truffel

Salade van gerookte zalm
getoast volkorenbrood – zure room – avocado – gepekelde groenten

Handgepelde garnalen, 2 maal anders bereid
‘tomaat garnaal’ – onze kroket met gefruite peterselie en citroen

Nieroogkreeftjes à la plancha geroosterd (+ € 15)
salsa van tomaat, basilicum en kappertjes – frisse salade van tuinkruiden

Tartaar van rode biet
salade van quinoa en puntpaprika – roomijs van graanmosterd ‘De Ster’


* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10 )

 

Hoofdgerechten

Salade Niçoise, nieuwe stijl
kort gegrilde tonijn – tonijntartaar – ‘mojama’ – kwartelei – Spaanse ansjovis – Charlotte aardappel

Rogvleugel uit de Noordzee
‘nage’ van zomergroenten – olie en jus van tuinkruiden – focaccia met zure room en zilte kruiden

Jong parelhoen, op lage temperatuur gegaard (per 2 couverts)
zandwortel – sugar snaps - crumble van kokos, gember en citroen – crème van sechuanpeper

Lamsrug, rosé gegrild
aubergine – rode ui – olijven – polenta – lamsjus met tijm

Hoeveduif ‘Royal’ uit Anjou, op het karkas geroosterd (+ € 8)
crème van doperwtjes en munt – zandwortel – polenta – jus van zomertruffel

Tarte Tatin’ van gekonfijte aubergines en tomaat
espuma van verse geitenkaas – polentas bravas

 
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 12)

 

Nagerechten of kaas

Te kiezen uit de dessertkaart.

 


Bent u in tijdsgebrek, vraag dan naar onze BUSINESS-LUNCH (enkel ‘s middags)
samengesteld met de producten die de dag zelf worden aangevoerd.

Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht : 50 euro