Van 11 januari tot en met 8 maart 2018

Elke dienst, van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag.
Stel Uw ‘Menu à la carte’ (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen

tegen 59 euro, incl. 12% btw.

 

Voorgerechten

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd

krokante kruidensalade en ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003).  Specialiteit van het huis!

 

‘Américain’ van rode biet – geelvin tonijn

pompelmoes – zachte crème van rijst

 

Salade van Bio-zalm, drooggemarineerd met Black Mojito thee

zure room – witloof – sucrine – daikon - bergamot

 

Risotto van Carnarolirijst en saffraan – kokkels – mossel ‘Wintergoud’ – gamba

schuimige jus van schaaldieren

 

‘Tarte Tatin’ van bretoense sint-jakobsnoot en gekarameliseerd grondwitloof

gerookte aardappel - truffeljus

 

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+  € 10 )

 

Hoofdgerechten

Onze ‘Salade Niçoise’ van kort gegrilde geelvin tonijn

gekonfijte tomaat – olijf crumble – espuma van dragon – ‘Pomme Pont-Neuf ‘ aardappelen

 

Op ’t vel geroosterde Skrei

artisjok – mossel – cannelloni van prei – jus van tuinkruiden

 

‘Tagliata’ van graangevoederde ossenhaas ‘Piemontese’

Parmezaanse kaas – kort gebakken bospaddenstoelen – Aceto Balsamico - raketsla

 

Gebraiseerde kalfswang en krokant geroosterde kalfszwezerik

crème van aardpeer en pastinaak – zandwortel – jus met maderawijn

 

Jonge hoeveduif, op het karkas gebraden (+ € 10)

crème van doperwtjes – schorseneer – crumble van zoete ui – sausje van gember en sinaasappel

 

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10)

 

Nagerechten of kaas

Te kiezen uit de dessertkaart.

 


Bent u in tijdsgebrek, vraag dan naar onze BUSINESS-LUNCH (enkel ‘s middags)
samengesteld met de producten die de dag zelf worden aangevoerd.

Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht : 50 euro