Van 26 april tot en met 20 juni 2018

Elke dienst, van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag.
Stel Uw ‘Menu à la carte’ (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen

tegen 59 euro, incl. 12% btw.

 

Voorgerechten

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd

krokante kruidensalade en ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!


Salade van Bio-zalm, drooggemarineerd met ‘Black Mojito’ thee

zure room – daikon - bergamot


Streekasperges op z’n Vlaams geserveerd

met de vork geplet hoeve-ei – snippers van Gandaham


Open ravioli van knolselder en Noordzeekrab

gepekelde groenten – zure room


‘Ceviche’ van zeebaars in marinade van limoen, mirin en olijfolie (+ € 10 )

Belgische Oscietra kaviaar - groene appel – selder – venkel

 

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10 )

 

Hoofdgerechten

Streekasperges, kort gebakken, met gefruite zeetongreepjes

krokante spekjes - broodkorstjes - doperwtjes - aspergevocht opgewerkt met gezouten hoeveboter


Tartaar van geelvin-tonijn

kappertjes – sjalot – fris slaatje - handgesneden frieten


‘Vol-au-vent’ van Landeskip, nieuwe stijl

kroketje van de bout – kalfszwezerik – ‘Pomme Pont-Neuf’ aardappel – parijse champignons


‘Tagliata’ van tussenrib van Simmental rund

Parmezaanse kaas – raketsla - Aceto Balsamico


Lamsrug van de grill

gekonfijte zandwortel – crème van artisjok – jus van rozemarijn – olie van daslook

 

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 10)

 

Nagerechten of kaas

Te kiezen uit de dessertkaart.

 


Bent u in tijdsgebrek, vraag dan naar onze BUSINESS-LUNCH (enkel ‘s middags)
samengesteld met de producten die de dag zelf worden aangevoerd.

Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht : 50 euro