Afhaalmenu Eindejaar 2017


happy-new-year-ornament-2560x1600-wallpaper.jpg
 
 

 

Op zaterdag 23, zondag 24, maandag 25, zaterdag 30 en zondag 31 december 2017

bieden wij U weerom de mogelijkheid om Uw gasten bij U thuis met dit gastronomisch diner te verwennen

:

 

Half kreeftje ‘Arenberg’

salade van handgerolde couscous – krokante groenten – gekonfijte citroen

dressing van appel en vadouvan curry

***

Onze ‘bouillabaisse’ met rode poon (vis van ’t jaar), mosseltjes, kokkels en

 sint-jakobsvrucht

saffraan aardappel – venkel – focacciatoast met rouille

***

‘Casserole’ van geroosterde gamba en in zeewater gepekelde kabeljauw

tomaat – zachte pepers - stroganoffsausje

***

Hazenrug van de grill (of Mechelse koekoek) met kroketje van de bout

crème en chips van schorseneer – peertje gestoofd in rode wijn –

jus met veenbessen

***

‘Tumbler’ met chocolade en passievrucht

Soesje – sponge cake – macaron – crumble van biscotti

 

De kostprijs van dit afhaalmenu bedraagt 80 € pp.

In de prijs zijn eveneens 2 broodjes pp, een volledige handleiding en 6 % btw begrepen.

Gelieve tijdig te reserveren. Het afhaaluur wordt bij de bestelling besproken.

U dient achteraf GEEN materiaal terug te brengen. Foto’s van de gerechten vindt u tijdig op Facebook zodat u kan zien hoe u de gerechten moet dresseren.

 

Meesterkok Lieven en Iris Demeestere

Kapeldreef 46 – 3001 Heverlee - 016/22.47.75 – restaurant.arenberg@telenet.be