top
Welkom

Menu Arenberg, vernieuwend met een vleugje klassiek !

Van 6 juli tot en met 20 september 2017

bottom
top

* Aperitiefhapjes

* ‘Salade Niçoise’ op onze wijze
kort gegrilde geelvintonijn – Cantabrische ansjovis – kwartelei – crumble van olijf – lavas

* Op lage temperatuur gegaarde kabeljauw
gekonfijte tomaat – gegrilde paprika – limoen – toast met zure room, koolrabi en zeevenkel

Noordzeetong en nieroogkreeft
nieuwe aardappel – jonge prei – jus van schaaldieren en citroengras

Gebraiseerde varkensnek, krokant geroosterd, met ganzenleverkrul
salade van tuinkruiden en mosterddressing ‘De Ster’ (Antonius Award 2003)

* Gegrilde lende van ‘Simmentaler’ rund
salade van wortel en rode biet – couscous van bloemkool – espuma van dragon

* Dessert Arenberg
OF
Kazen gerijpt door de Leuvense Meester Kaasrijper ‘Elsen’ (+ suppl. € 10)

Zoetjes

  Menu Wijnen + water All-in
4-gangenmenu : * (niet op vrijdag- en zaterdagavond) € 85 € 25 € 125
5-gangenmenu : * + zeetong/nieroogkreeft € 100 € 35 € 150
6-gangenmenu : volledig
(enkel op vrijdag- en zaterdagavond)
€ 120 € 40 € 175

All-inprijs: Menu, inclusief Glas Chardonnay Meerdael Rosé brut met hapjes, passende wijnen, water, mokka met zoetjes, btw en dienst. De menu’s worden aangeboden per tafel.

Op vrijdagavond en zaterdagavond serveren we enkel het menu in 5 of 6 gangen

bottom
top

“Lunchmenu" 3 gangen
(enkel te verkrijgen op zatermiddag)

Volgens marktaanbod, keuze uit :

3 voorgerechten

3 hoofdgerechten

3 nagerechten

Menu zonder dranken :

Forfait huisaperitief, passende wijnen,
tafelwater, mokka thee :

€ 56 p.p. incl. dienst en 12% btw

€ 26 p.p. incl. dienst en 21% btw

Separator

All-inprijs :

€ 82 p.p. incl. dienst en btw

bottom

Restaurant Arenberg
Kapeldreef 46 - 3001 Heverlee (Egenhoven)
TEL.: 016/22.47.75 FAX : 016/29.40.64
BTW: BE 0432.999.090 - RPR LEUVEN

Copyright © 2016 restaurantarenberg.be | All Rights Reserved. Webdesign en SEO door WEBFocus. Powered by Kardash & Sons

Arenberg