top
LUNCH OF THE DAY

Bent u in tijdsgebrek, vraag dan naar onze BUSINESS-LUNCH (enkel ‘s middags)
samengesteld met de producten die de dag zelf worden aangevoerd.

Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht :

50 euro

bottom
top
Image Module

Van 11 mei tot en met 5 juli 2017

Elke dienst, van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag.
Stel Uw ‘Menu à la carte’ (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen
tegen 57 euro, incl. 12% btw.

Voorgerechten

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd,
krokante kruidensalade en ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis !

In huis gemarineerde Bio-zalm
aspergesnippers – zeevenkel – zure room - mierikswortel

‘Salade Niçoise’ met kort gegrilde tonijn
kwartelei – gekonfijte tomaat – fijne boontjes - ansjovis

Asperges uit onze streek
op Vlaamse wijze geserveerd

Geroosterde King Krabpoten ( + € 8 )
kruidenboter - algen – crumble van zwarte olijven en gedroogde tomaat

Suggestie van de dag,
u mondeling voorgesteld (+ € 10)

Hoofdgerechten

Op lage temperatuur gegaarde zeebaars
salade van artisjok en tuinkruiden – crumble van olijven – gekonfijte tomaat - basilicumolie

Rogvleugeltje uit de Noordzee
salade van groene primeurgroenten – asperges – schuimige dragonboter - gefruite kappertjes

Lamsrug van de grill met kroketje van lamsnavarin
streekasperges – zwarte look – yoghurt

Gebraiseerde kalfswang met krokante kalfszwezerik en kalfstong
knolletjes – kroketje van kalfsblanket – luchtig schuim van paddenstoelen

Franse hoeveduif, op het karkas geroosterd ( + € 8 )
gekonfijte zandworteltjes – rode biet – Cévennen-ui – jus met oude porto

Suggestie van de dag,
u mondeling voorgesteld (+ € 10).

Nagerechten of kaas

Te kiezen uit de dessertkaart.

bottom
signum5

Restaurant Arenberg
Kapeldreef 46 - 3001 Heverlee (Egenhoven)
TEL.: 016/22.47.75 FAX : 016/29.40.64
BTW: BE 0432.999.090 - RPR LEUVEN

Copyright © 2016 restaurantarenberg.be | All Rights Reserved. Webdesign en SEO door WEBFocus. Powered by Kardash & Sons

Arenberg